Publicerad den jul 08, 2019

"Det var en rejält blåsig dag som vi gav oss iväg till Ven med ett stort gäng föräldrar och barn och man kunde riktigt ta på förväntningarna som hängde i luften..."

Prosit gör utflykt till Ven

Vi har sedan ett par år tillbaka lämnat bidrag till olika projekt inom nätverket Prosit i Helsingborg. Nätverket finns till för utsatta familjer och denna gång arrangerade Prosit en utflykt till Ven som vi i klubben beslutade oss för att lämna ett bidrag till.

"TACK räcker inte på långa vägar för att förmedla den uppskattning och glädje som Venutflykten innebar!

Det var en rejält blåsig dag som vi gav oss iväg till Ven med ett stort gäng föräldrar och barn och man kunde riktigt ta på förväntningarna som hängde i luften. Båtfärden i sig var ett äventyr för många barn! Väl på Ven tog vi bussen bort till Kyrkbacken där vi sedan stannade tills det var dags att åka hem igen. Vi matade fiskmåsar, flög drakar (superskoj!!), byggde olika sandskulpturer, gick på skattjakt på stranden, sparkade boll, fikade och åt glass. 

Många av familjerna har inte de ekonomiska förutsättningarna att kunna göra detta på egen hand så för dem var detta en av sommarens höjdpunkter. En av familjerna hade haft en traumatisk upplevelse kvällen innan och utflykten gav dem tillfälle att få skingra tankarna och för barnen att skratta och leka. 

Stort stort tack!!!"

Prosit gör en utflykt till Ven

Prosit gör en utflukt till Ven